vrijdag 13 mei 2016

De laatste mooie dag...

Wat een heerlijk weertje weer vandaag.

Jammer dat het morgen weer een pak frisser wordt. 

Wij hebben alleszins de voorbije dagen alles gewassen wat kon om het buiten te laten drogen. 
We hebben niet genoeg ruimte om wasrekken te hangen of te zetten als het buiten nat is. Vandaar dat wij af en toe ook nog een droogkast gebruiken. Al proberen we dit toch zoveel mogelijk te vermijden.

Vandaag was het een drukke dag, daarom opteerden we voor de goedkoopste pizza's van de Aldi. Ze staan daar in de koeling en wij zetten ze gewoon even in de microgolfoven. Lekker en spotgoedkoop.

Dan wil ik het ook nog even hebben over de afwas. Afwasmiddel kopen we in de Aldi, we zijn best wel tevreden van dat afwasmiddel. We doen onze afwas ook met de hand, dat is veel goedkoper dan met een afwasmachine. In Delhaize kan je speciale sponzen kopen. Dat zijn blauwe met wat ijzerdraad lijkt, maar het is zachter en flexibeler. Die sponzen gaan ontzettend lang mee en daar bespaar je dus heel wat centen aan afwassponsjes mee. 
Het spreekt voor zich dat we ook niet onder een lopende kraan afwassen, maar de gootsteen laten vollopen. De gootsteen afkuisen en afdrogen na gebruik bespaart ook heel wat poetsmiddel achteraf.

Dat is eigenlijk met veel oppervlakken zo. Het bad, de douche en de wasbak mag je ook altijd uitkuisen en afdrogen na gebruik, zo blijven ze blinkend proper zonder poetsmiddelen.

Morgen is het zaterdag, dan zullen er meestal geen verdere blogberichten zijn. Maar zondag zijn we weer helemaal terug. Tot dan. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten